Over X-mode

“X-mode is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de zelfmaak mode.”

 

X-mode is een eenmanszaak gevestigd in de Betuwe, in het dorp Eck en Wiel. Na het afronden van de ouderwetse opleiding “Kostuumnaaien & Couture” ben ik begonnen met het in praktijk brengen van hetgeen dat ik heb geleerd. De ‘ouderwetse’ opleiding behandelde toentertijd alle facetten van het kleding maken (Patroontekenen, Pas & Pomp (herstellen/veranderen) en Realisatie). Bovendien heb ik daarna de Detex cursus, het vakdiploma voor de textielbranche, afgerond. Kortom, ik weet waar ik over praat!

Zoals ik eerder heb verteld is X-mode gevestigd in Eck en Wiel, op de Dreef 1. De stoffenwinkel is gelegen naast ons woonhuis en agrarisch bedrijf. De stoffenwinkel is een verbouwde veestal annex hooiberg. X-mode is gelegen aan de rand van het dorp met een weids uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug en ruime parkeergelegenheid.

X-mode onderscheidt zich door het aanbieden van eerlijk en oprecht advies. Met meer dan 30 jaar ervaring weet ik waar ik over praat en bied ik advies waar u ook echt iets aan heeft. Vele klanten stellen deze oprechtheid op prijs en maken hier dan ook graag gebruik van. Dus bent u op zoek naar een plek waar u eerlijk advies wilt, inspiratie wil op doen voor een nieuw mode-project of op zoek bent naar één van onze producten? Dan zie ik u graag eens in de winkel of op de markt. Wij staan de gehele week tot u beschikking in de winkel of op de weekmarkten. Kijk voor meer informatie over onze locaties eens op deze pagina. Hier kunt u zien waar ik de hele week actief ben.

Groeten en hopelijk tot snel,

Hetty van Soest