Onze webshop is live

“X-MODE IS EEN BEDRIJF DAT AL MEER DAN 30 JAAR ACTIEF IS IN DE ZELFMAAK MODE.”
Hetty van Soest
Eigenaar

Wie is x-mode

X-mode is een eenmanszaak gevestigd in de Betuwe, in het dorp Eck en Wiel. Na het afronden van de ouderwetse opleiding “Kostuumnaaien & Couture” ben ik begonnen met het in praktijk brengen van hetgeen dat ik heb geleerd. De ‘ouderwetse’ opleiding behandelde toentertijd alle facetten van het kleding maken (Patroontekenen, Pas & Pomp (herstellen/veranderen) en Realisatie). Bovendien heb ik daarna de Detex cursus, het vakdiploma voor de textielbranche, afgerond. Kortom, ik weet waar ik over praat!

Zoals ik eerder heb verteld is X-mode gevestigd in Eck en Wiel, op de Dreef 1. De stoffenwinkel is gelegen naast ons woonhuis en agrarisch bedrijf. De stoffenwinkel is een verbouwde veestal annex hooiberg. X-mode is gelegen aan de rand van het dorp met een weids uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug en ruime parkeergelegenheid.

X-mode onderscheidt zich door het aanbieden van eerlijk en oprecht advies. Met meer dan 30 jaar ervaring weet ik waar ik over praat en bied ik advies waar u ook echt iets aan heeft. Vele klanten stellen deze oprechtheid op prijs en maken hier dan ook graag gebruik van. Dus bent u op zoek naar een plek waar u eerlijk advies wilt, inspiratie wil op doen voor een nieuw mode-project of op zoek bent naar één van onze producten? Dan zie ik u graag eens in de winkel of op de markt. Wij staan de gehele week tot u beschikking in de winkel of op de weekmarkten. Kijk voor meer informatie over onze locaties eens op deze pagina. Hier kunt u zien waar ik de hele week actief ben.

Te vinden bij u op locatie

De locatie van X-mode is nabij ons woonhuis en agrarisch bedrijf, in Eck en Wiel. Het winkelpand is een verbouwde veestal annex hooiberg en gelegen aan de rand van het dorp.  De parkeergelegenheid biedt een rustgevende locatie met uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug. Dit zorgt ervoor dat u na een bezoek aan X-mode weer barst van de creativiteit.

Openingstijden:
Maandag en dinsdag vanaf 08.30 uur tot 18.00 uur of op afspraak.
Wilt u contact opnemen met mij, kijk dan even op de contact pagina. Deze is hier te vinden.

 

ROUTE

locaties weekmarkten

Behalve de stoffenwinkel heeft X-mode ook een luxe verkoopwagen waarmee de aanwezigheid in de regio wordt vergroot. We komen vanaf woensdag tot en met zaterdag op bezoek bij een locatie bij u in de buurt. Zoals hieronder in de tabel staat omschreven sta ik op verschillende locaties zoals de markt in Veenendaal. Ik sta sinds kort op de markt in Wageningen en dit bevalt erg goed. Voorheen stond ik al op de andere markten en heb ik al een aantal vaste klanten die naar de verschillende locaties komen. Het geeft altijd een goed gevoel om deze vaste klanten te zien op de verschillende locaties. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat het weer vanouds gezellig is op de locaties van de markten.

[table id=1 /]

Onze producten

knopen broek shirt blouse

Wij beschikken over een breed aanbod aan fournituren. Alle benodigdheden die je nodig hebt kun je bij ons vinden.

We hebben een divers aanbod van stoffen in de winkel en op de markt. Elk seizoen hebben we de nieuwste stoffen in de collectie.

VOLG ONS OP FACEBOOK

[custom-facebook-feed]

KOM GEZELLIG LANGS OP DE MARKT OF IN DE WINKEL.

Bij vragen kun je een bericht achterlaten. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht